Igång igen

Jaa det blev visst ett ganska långt uppehåll här. Ska försöka göra en kort sammanfattning av dom gångna månaderna. Röntgade aldrig IQ men vet trodde att det kanske blev en liten fraktur i benet iaf eftersom han inte tillfrisknat lika fort som väntat. Han blev beordrad sammanlagt 8 veckors vila/promenader och fick fara ut på betet tidigare än planerat. IQ fick en toppensommar ute i norrmjöle med en fin dam vid namn Isa som han avnjöt soliga sköna dagar och ljumma mysiga sommarkvällar med. Vi fick även möjlighet att jobba på hans soptunne+brevlådefobi och han fick använda sin uppträckarglädje till fullo. I månadsskiftet juni/juli började vi sätta igång honom och han kom tillbaka till hippo sista veckan i juli.



Hann hoppa en gång ordentligt innan det var dags för hemmatävling där vi red 1.10 och 1.15 med bra resultat, IQ var supertaggad (jag var hemskt ringrostig)! Efter det har vi jobbat på min och IQs konditon och försökt komma iform helt enkelt. Har tävlat en tredagars i vännäs också, 1.10, 1.20, 125 och 1.10 med laget.
Nu i helgen är det tävling på surf och vi red 1.20 idag och ska rida 1.25 imorrn. Karin har varit superschysst och filmat typ alla mina ritter så ska läga in länkarna till dom också.

Hemma 7-8/8
110 A0:A0
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/21/rRdQICuhZg4
0-0 och en tredjeplacering. Superfin!
I 115 A:1a fick vi 4 fel, petade sista hindret. Superfin!

Vännäs 20-22/8
110 A0:A0
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/9/K0YEwUAf4og
0-0 och en tredjeplacering. Fin men lite ofokuserad.

120 A0
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/8/0gBRh2eE-Qc
8 fel. Inte riktigt framme, lite matt och jag backade för mycket.

125 A:1a
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/5/BjLV62nvYMY
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/5/BjLV62nvYMY
0-ute. Han var grymt fin i grunden men i omh blev det för mycket, men han hoppade över oxern jättebra efter vi blivit uteslutna.

110 A:1a (laget)
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/2/diNxur32xGw
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/1/vK3jIPdItkc
0-4 en sjundeplats indv och en andraplats med laget. Fick inte fram honom alls i grunden men i omh var han taggad men jag la av han alldeles för stort på trippeln.

Surf 4/9
120 A0
http://www.youtube.com/user/tavlingsryttare#p/u/0/iahLYlH0EH4
4 fel. Skitpet på tvåan, han räddade mig på trippeln och vi var bara drygt en halv sekund efter ettan men ingen placering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0