Pirrigt

Hoppträningen i tisdags gick helt okej men det hade givetvis kunnat gå bättre. Hoppade en bana på 1.25 med en häst som hängde i handen och en ryttare som inte gjorde någonting eller backade.. Kanske inte riktigt så illa men det var inte någon hög nivå på ridningen iaf men IQ räddade upp det hela. Klämde av honom riktigt stort på en oxer och sen fick jag hjärnsläpp, eller som K uttryckte det; du var seg som en snigel, och tog ingen förhållning innan nästa hinder så där fick IQ trampa om. Men lika klad var han för det.

onsdagen fick Maria rida lite markarbete på IQ för mig. Travbommar på volt, galoppbommar på volt och sen en cavaletti på åttvolt. Det blev ett litet kortare pass för Maria hade en tid att passa så jag travade av IQ och sen gick vi en liten sväng ute i solen. Han blev iaf varm och lite flåsig, nu har pälsen växt ut lite vilket märks direkt, och Maria blev nog också varm ;)

Idag, torsdag, har Alice skrittat ut på honom och sen fick han sig en dusch så han är ren och fin inför tävlingen som börjar imorrn :) Har gjort ett klassbyte också så vi startar 1.20 på lördag ist för 1.10.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0